Jesper Lykkegaard

Jesper Lykkegaard

Jesper Lykkegaard – praktiserende læge og leder af APO fra 1. januar 2018. Medlem af APOs koordinationsgrupper siden 2014. Seniorforsker på Forskningsenheden for Almen Praksis i Odense, har skrevet Ph.d. om KOL relateret emne.
Anders Munck

Anders Munck

Anders Munck har været praktiserende læge siden 1978 og var med til at danne APO i 1989. Har ledet projektet siden 1991, og er fra 1. januar 2018 tilknyttet projektet som seniorkonsulent.
Susanne Døssing Berntsen

Susanne Døssing Berntsen

Susanne Berntsen sekretariatsleder, edb-assistent. Varetager ledelsen af APOs sekretariat, har ansvaret for logistikken i forbindelse med APO projekter, og foretager databearbejdning, analyse og rapportudarbejdelse. Har været tilknyttet APO siden starten 1989.
Merethe Kirstine Andersen

Merethe Kirstine Andersen

praktiserende læge, ph.d. , seniorforsker. Deltager i mange af APOs projekter med fokus på mulighederne for videnskabelig afrapportering
Malene Plejdrup Hansen

Malene Plejdrup Hansen

Malene Plejdrup Hansen – læge, ph.d., seniorforsker. Har været tilknyttet APO siden 2007 – hvor hun udførte sit ph.d.-projekt omhandlende diagnostik og behandling af luftvejsinfektioner med udgangspunkt i det EU-finansierede projekt HAPPY AUDIT.
Merete Willemoes Nielsen

Merete Willemoes Nielsen

Merete Willemoes Nielsen – farmaceut, ph.d. Teamleder i Psykiatriens Medicinrådgivning. Konsulent i APO med fokus på audits der omfatter lægemidler.
Jørgen Nexøe

Jørgen Nexøe

Praktiserende læge, ph.d., seniorforsker. Involveret i forberedelse og afrapportering af projekter.
Henrik Prinds Rasmussen

Henrik Prinds Rasmussen

Henrik Prinds Rasmussen – praktiserende læge, konsulent i DAK-E. Har været med i udviklingen af DAK-E. Vil være behjælpelig i udviklingen af en ny elektronisk platform for APO.
Audit Projekt Odense
J.B. Winsløws Vej 9A, 1 sal
5000 Odense C
Tlf.: 65 50 30 26
Fax: 65 91 82 96
apo@health.sdu.dk